MagyarBrands díjazott lett az Aquaprofit

2017.01.11. 11:43:00

Az Aquaprofit Innovatív Márka kategóriában, 2016. évben elnyerte a MagyarBrands elismerést. "A MagyarBrands elismerésben részesülő márkák számára különleges megerősítést jelent, hogy a díjat a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján kapják meg."

A MagyarBrands program immáron hetedik éve díjaz magyar vonatkozású, kiváló márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A MagyarBrands márkák mindegyike Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt, továbbá ezen alapfeltételen túl rendelkezik az alábbi feltételek egyikével: a márka magyar tulajdonban van,
vagy a márka „gyártásának” helyszíne Magyarország, vagy magas értéket kapott a bizottsági pontozás során az „Identitás” kategóriában.

2016. évben első ízben díjaztak Innovatív kategóriában cégeket alábbiak szerint:

• meglévő termékein a márka folyamatosan újít;
• vagy olyan új terméket, vagy szolgáltatást fejleszt, ami megváltoztatta
a fogyasztói szokásokat, vagy új fogyasztói igényeket elégít ki;
• vagy a márka új technológiát alkalmaz;
• vagy a vállalat egyedi, új értékesítési csatornákat, szervezeti megoldásokat
használ, vagy új, kreatív marketing eszközöket alkalmaz.

A Szakmai Bizottság által értékelt szempontok:

Identitás: Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka?
Reputáció: Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?
Márkaépítés: Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlatának szakmai megítélése?
Innovativitás: Az adott márka a termékek vagy szolgáltatások fejlesztésében, a szervezet kialakításában, vagy a marketing és értékesítési munkában milyen kreativitást mutat?
Társadalmi hasznosság: Mennyire válaszol új fogyasztói igényekre a márka, milyen hozzáadott értéket testesít meg, mennyire viszi előre a társadalmi fejlődést?

„Minőségi visszacsatolás nélkül lehetetlen a tartós siker elérése. A MagyarBrands elismerésben részesülő márkák számára különleges megerősítést jelent, hogy a díjat a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján kapják meg. Az eddigi tapasztalatok alapján a kiválóság ily rangos módon történő megjelenítése fontos a márka tulajdonosának, hiszen így a munkájáról a legautentikusabb forrásokból kap visszajelzést. No és nem kevésbé lényeges ez a fogyasztónak, hiszen a MagyarBrands díj a számára is a kiválóság megtestesítője, a vásárlói döntés egyik meghatározó iránytűje.”
                                - dr. Serényi János, MagyarBrands program elnöke

A MagyarBrands programról és díjazottakról további információ a http://magyarbrands.hu/ oldalon található.