VÍZÉPÍTÉSI TERVEZŐ, SZERKESZTŐ

Csatlakozz csapatunkhoz vízépítési tervezőként!

Szeretnél egy profi vízépítő, viziközműépítő és víztechnológiai tervező csapat tagja lenni, miközben a klímavédelmi célok elérésében is kiveszed a részed?

Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél tenni a környezetünk védelméért és a munka mellett benne vagy néha a lazulásban is!

Mivel foglalkozunk és mi vár Rád nálunk?

Olyan projekteken fogsz dolgozni, ahol célunk a természetes vizes élőhelyek ökológiai szempontú fenntartása, vizeink megóvása, megtisztítása és eljuttatása a fogyasztókhoz.

Nemrég adtuk át az általunk tervezett és épített, Európában egyedülálló Ős-Dráva projektet. A projektben a Drávából kivett nagy mennyiségű vizet visszatartjuk a tájban és osztjuk szét természetes mederhálózat és vízkormányzási műtárgyak segítségével. Ennek mintájára már új felkérést kaptunk hasonló vízkormányzási rendszer megvalósítására.

Cégünk több magyar településen járult hozzá technológiai tervezőként és kivitelezőként az egészséges ivóvíz biztosításához. Arzén-, vas-, mangán- és ammónium mentesítő technológiánk adaptálásában további helyszíneken közreműködhetsz te is aktívan.

Vezetőd és mentorod a tervező csapat igazgatója, aki mindenben támogatni fog. A NaturAqua vagy a Nestlé Aquarel ásványvizek megteremtésén és vízbázisának védelmén dolgozó kollégákkal fejlődhetsz együtt. Kapóra jön, ha szereted a fürdőzést, mivel most éppen hazánk két legnagyobb termálfürdőjének fejlesztésén kezdtünk el dolgozni.

Akkor fogod otthon érezni magad nálunk, ha számodra is kiemelten fontos a fenntartható és költséghatékony vízellátási megoldások kitalálása és megvalósítása. 

Azt kérjük, hogy Te is menj ki a tervezési területre, gondolkozz, kérdezz és alkoss.

Ha későn kelő vagy azt sem bánjuk, de akkor se maradj le az alkalmanként szerveződő közös esti sörözésekről. Szóval ütemezd munkádat, tartsd a feladattervet és kérdezz rendületlenül.

Ha valamelyik egyetem/főiskola vízépítő/vízgazdálkodási karán tanulsz vagy végeztél és még angolul is beszélsz, akkor nem úszod meg a külföldi kiruccanásokat sem. Te is fogsz egyeztetni megbízóinkkal, jársz majd a területekre, felmérsz és persze AutoCad programokkal tervezel. Fogsz dolgozni víztisztító rendszerek és vízelosztó hálózatok méretezésén, vagy éppen vízfolyások szabályozásán, kormányzásán. De ne feledd, nálunk „természetes” a jó terv!

Leendő munkahelyed Budapest XI. kerületében, a Budafoki út 56. szám alatti South Buda Business Park irodakomplexumban található. A Kopaszi-gát egy ugrás, ha kikapcsolnál vagy sportolnál. Bringádat vagy robogódat a mélygarázsban tudod tartani, de az iroda előtt kocsival is ingyen megállhatsz. Villamos és busz megállóhely pár perc sétával elérhető.

Azt ígérjük, hogy jól fogsz keresni, tudsz fejlődni, lesz kedved bejárni dolgozni és lehetsz eleget otthon is.

Örülünk, ha csapattagként együtt sportolsz velünk és eljössz közös programokra is. Évente két napra egy színvonalas hazai szállodába elvonulunk tréningezni, ahol nem marad el a wellness, bringa vagy tenisz, esetleg foci, de persze az esti buli sem.

Ha kíváncsi vagy, kreatívan keresed az újszerű mérnöki megoldásokat és van bátorságod váltani, nálunk a helyed, épp Téged keresünk.

Itt várjuk jelentkezésedet: hr@aquaprofit.com

Aztán persze személyesen is megismerkedünk 😊.