Rólunk

Innovatív szemlélet, alkotó közösség

Az AQUAPROFIT Tervező és Építő Zrt. magyar magánszemélyek 100%-os tulajdonában álló vállalkozás, mely több, mint 25 éve kínál integrált tervezési és kivitelezési, valamint műszaki szaktanácsadási szolgáltatásokat az ipari és lakossági vízgazdálkodás és környezetvédelem területén.

Társaságunk multidiszciplináris szakértő csapatának tagjai több éves/évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek, melyek között gépészmérnök, építőmérnök, geológus, hidrogeológus, környezetmérnök, vízépítő mérnök, vízellátási szakmérnök, közgazdász, területfejlesztési szakember egyaránt megtalálható.

Az elmúlt évek ivóvízminőség-javító és komplex felszíni vízgazdálkodási programjainak, valamint az ivó- és ásványvizek minőségének megőrzését célzó kutatási programjainak előkészítésében, tervezésében és sikeres megvalósításában szerzett szaktudásunk és innovatív megoldásaink egyedülállóak a hazai víziparban.

Vezetőség

Nádasi Tamás
elnök
Udud Péter
vezérigazgató
Horváth Szabolcs
igazgató, igazgatósági tag
Vállalkozási Igazgatóság
Pintér Anica
igazgató
Gazdasági Igazgatóság
 
 

Cégünk székhelye és központi irodája Budapesten, emellett Nagykanizsán irodája, telephelye és raktára Pécsett érhető el.