Mobil fertőtlenítés:
Aqua Modisys

Fertőtlenítési szolgáltatás mesterfokon

A tiszta víz korunk egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen természeti erőforrása.

A szennyeződésektől, baktériumoktól, parazitáktól mentes víz biztosítása különösen fontos a víziközmű üzemeltetők esetében, vagy éppen azokban az üzemekben, ahol a termék előállítás során szükséges a biológiai szennyeződésektől mentes víz az egyes folyamatokhoz. A tiszta víz előállítása és vezetékrendszerekbe táplálása azonban nem elégséges feltétele annak, hogy a víz valóban szennyeződésektől mentesen juthasson el a végfelhasználókhoz. Ehhez ugyanis a vezetékrendszereknek is épp olyan tisztának kell lenniük, mint a rajtuk átfolyó víznek.

Az utóbbi években megvalósult ivóvízminőség-javító programokban végzett tervezési és kivitelezési munkáink, valamint a saját vízkezelés-technológiai fejlesztések gyakorlati tapasztalatai segítettek minket abban, hogy megalkossunk egy komplex fertőtlenítési szolgáltatást. Ezen fertőtlenítési szolgáltatásunk egyik része a cégünk évtizedes tapasztalatára épülő szakértői tanácsadási munka, a másik része pedig az elmúlt években kifejlesztett mobil fertőtlenítő berendezéseink és szakértő kezelő személyzet kölcsönzése a különböző szakmai feladatokra.

A fertőtlenítési szolgáltatás első lépése a precíz igényfelmérés, melynek során feltérképezzük a problémát, illetve a fertőtlenítendő területet, meghatározzuk a fertőzés megszüntetéséhez szükséges leghatékonyabb eljárásokat.

Fertőtlenítési eljárásaink meghatározó elemei az általunk fejlesztett Aqua Modisys fertőtlenítő berendezések.

Ezek alkalmazásával kiváló hatékonyságú fertőtlenítést tudunk megvalósítani minden olyan üzemben, ahol biológiai szennyeződésektől mentes vízre van szükség bármely gyártási, előállítási folyamat során.

Az Aqua Modisys berendezéseket részletesebben a www.aquamodisys.hu oldalon mutatjuk be.

Szolgáltatás előnyök

  • Mikrobiológiai, bakteriológiai szennyeződések esetén még a vegyszerrezisztens kórokozókat is megsemmisíti az Aqua Modisys berendezésekben használt ózonos és termikus technológia.
  • Az Aqua Modisys berendezésekben alkalmazott ózonos és termikus eljárás hatékonyabbak és környezetkímélőbbek, mint az általánosan alkalmazott vegyszeres fertőtlenítések.
  • Munkavédelmi szempontból is biztonságosabb fertőtlenítés végezhető az Aqua Modisys berendezésekkel, mint az általánosan alkalmazott vegyszerekkel.
  • Az Aqua Modisys berendezések működése környezetbarát: visszamaradó vegyi termékek nem keletkeznek, így a környezetre káros anyagok sem kerülhetnek az eljárás során a vízrendszerekbe.
  • A fertőtlenítő eljárás hatásosságát innovatív megoldásokkal monitorozzuk.

Alkalmazási területek

  • élelmiszer előállító üzemek, ahol részben vagy egészben hiányzik a kiépített CIP fertőtlenítő állomás, ahol az ivóvíz, lágyvíz és technológiai víz belső vezetékhálózati elemek hatékony fertőtlenítése nem megoldott
  • ivóvíz-hálózatok és vízművek
  • intézményi, társasházi kivitelezések, ahol az épületben kiépített vízellátó hálózat kondicionáló fertőtlenítése a feladat, vagy ahol a hagyományos vegyszeres fertőtlenítések nem jártak sikerrel
     

Rendszeresen visszatérő fertőzések akadályozzák a gyártási folyamatát? Problémamentesen szeretné biztosítani az elvárt vízminőséget a szolgáltatási területén?
Vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársunkkal!

Korcsog Attila, vezető tanácsadó
Telefon: +36 30 474 0825
E-mail: attila.korcsog@aquaprofit.com