Rólunk

INNOVATÍV SZEMLÉLET, ALKOTÓ KÖZÖSSÉG

Az AQUAPROFIT Tervező és Építő Zrt. magyar magánszemélyek 100%-os tulajdonában álló vállalkozás, mely több, mint 25 éve kínál integrált tervezési és kivitelezési, valamint műszaki szaktanácsadási szolgáltatásokat az ipari és lakossági vízgazdálkodás és környezetvédelem területén.

Társaságunk multidiszciplináris szakértő csapatának tagjai több éves/évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek, melyek között gépészmérnök, építőmérnök, geológus, hidrogeológus, környezetmérnök, vízépítő mérnök, vízellátási szakmérnök, közgazdász, területfejlesztési szakember egyaránt megtalálható.

Az elmúlt évek ivóvízminőség-javító és komplex felszíni vízgazdálkodási programjainak, valamint az ivó- és ásványvizek minőségének megőrzését célzó kutatási programjainak előkészítésében, tervezésében és sikeres megvalósításában szerzett szaktudásunk és innovatív megoldásaink egyedülállóak a hazai víziparban.

Vezetőség

Nádasi Tamás elnök

Nádasi Tamás

elnök

Udud Péter vezérigazgató

Udud Péter

vezérigazgató

Pintér Anica igazgató

Pintér Anica

igazgató
Gazdasági Igazgatóság

 

Hírek, aktualitások

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Múlt év végén jelent meg a TOP100 Media 100 Magyar Energia és Klíma Innováció kiadványa, amelyben 2 általunk fejlesztett innováció is helyet kapott, az Aqua Modisys mobil vízrendszer-fertőtlenítő berendezéseink és az IWAT mobil víztisztító berendezésünk.

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

2021-ben kezdődött az AQUAPROFIT SmartMic elnevezésű nemzetközi együttműködésben megvalósuló K+F projektje, amely célja egy innovatív szennyvíztisztító technológia és a hozzá kapcsolódó berendezés kifejlesztése volt.

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Nagykanizsán a Teleki utcában és a Platán soron szinte havonta történtek csőtörések. Ennek hosszú távú megoldására írt ki víziközmű-hálózat rekonstrukciós pályázatot Nagykanizsa város önkormányzata.

tovább a hírekhez