Rólunk

INNOVATÍV SZEMLÉLET, ALKOTÓ KÖZÖSSÉG

Az AQUAPROFIT Tervező és Építő Zrt. magyar magánszemélyek 100%-os tulajdonában álló vállalkozás, mely több, mint 25 éve kínál integrált tervezési és kivitelezési, valamint műszaki szaktanácsadási szolgáltatásokat az ipari és lakossági vízgazdálkodás és környezetvédelem területén.

Társaságunk multidiszciplináris szakértő csapatának tagjai több éves/évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek, melyek között gépészmérnök, építőmérnök, geológus, hidrogeológus, környezetmérnök, vízépítő mérnök, vízellátási szakmérnök, közgazdász, területfejlesztési szakember egyaránt megtalálható.

Az elmúlt évek ivóvízminőség-javító és komplex felszíni vízgazdálkodási programjainak, valamint az ivó- és ásványvizek minőségének megőrzését célzó kutatási programjainak előkészítésében, tervezésében és sikeres megvalósításában szerzett szaktudásunk és innovatív megoldásaink egyedülállóak a hazai víziparban.

Vezetőség

Nádasi Tamás elnök

Nádasi Tamás

elnök

Udud Péter vezérigazgató

Udud Péter

vezérigazgató

Horváth Szabolcs igazgató, igazgatósági tag

Horváth Szabolcs

igazgató, igazgatósági tag
Vállalkozási Igazgatóság

Pintér Anica igazgató

Pintér Anica

igazgató
Gazdasági Igazgatóság

Cégünk székhelye és központi irodája Budapesten, emellett Nagykanizsán irodája, telephelye és Pécsett irodája és raktára érhető el.

Hírek, aktualitások

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

2021-ben kezdődött az AQUAPROFIT SmartMic elnevezésű nemzetközi együttműködésben megvalósuló K+F projektje, amely célja egy innovatív szennyvíztisztító technológia és a hozzá kapcsolódó berendezés kifejlesztése volt.

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Nagykanizsán a Teleki utcában és a Platán soron szinte havonta történtek csőtörések. Ennek hosszú távú megoldására írt ki víziközmű-hálózat rekonstrukciós pályázatot Nagykanizsa város önkormányzata.

Geotermikus fejlesztések bemutatása egy horvátországi projekt küldöttségének

Geotermikus fejlesztések bemutatása egy horvátországi projekt küldöttségének

Október közepén az Aquaprofit Zrt. vezetői a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben egy munkamegbeszélésen fogadták a horvátországi Varasd megye zsupánját és Mali Bukovac polgármesterét, valamint kollégáikat.

tovább a hírekhez