Díjat nyert az Aqua Modisys szolgáltatásunk

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központjának szervezésében idén először került megrendezésre egy olyan E-EXPO, amely a fenntarthatóság jegyében elektronikus standokon mutatta be a hazai zöldinnovációkat.

Ezen az expon jelent meg cégünk a 2023 márciusában bevezetett Aqua Modisys  innovatív vízrendszer-fertőtlenítő szolgáltatásunkkal.

A Zöld E-EXPO azokat a magyarországi termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat mutatta be, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.  Az itt bemutatott zöldinnovációs, energiahatékonysági újítások számos ágazat sajátjai: ezek eredményeit ténylegesen multidiszciplináris jelleggel lehet csak értelmezni, ahogyan a klímacélokat is csak a gazdaság különböző szegmenseinek együtt gondolkodása és együttes tevékenysége révén tudjuk elérni.

Örömmel értesültünk róla, hogy Aqua Modisys szolgáltatásunkkal az Expo június 29-i zárórendezvényén több díjat is elnyertünk.

Az év zöld vízgazdálkodási innovációja első helyezettjei lettünk, a díjat a Vízipari Holding Zrt. és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával adták át.
Az év zöld mezőgazdasági innovációja kategóriában a megosztott 3. helyet szereztük meg, a díjat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest Vármegyei és Fővárosi Szervezete és a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete támogatásával adták át.

A díjazottakról bővebben az egyetem honlapján lehet tájékozódni.

Cégünk vezérigazgatójával, Udud Péterrel, is készült egy rövid interjú, amelyben a díjazott szolgáltatásunkról beszél:

 

Nagyon büszkék vagyunk az Aqua Modisys szolgáltatásunk első sikereire, ami nem jöhetett volna létre a projekten dolgozó munkatársaink kiváló munkája nélkül!

További hírek, aktualitások

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

2021-ben kezdődött az AQUAPROFIT SmartMic elnevezésű nemzetközi együttműködésben megvalósuló K+F projektje, amely célja egy innovatív szennyvíztisztító technológia és a hozzá kapcsolódó berendezés kifejlesztése volt.

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Nagykanizsán a Teleki utcában és a Platán soron szinte havonta történtek csőtörések. Ennek hosszú távú megoldására írt ki víziközmű-hálózat rekonstrukciós pályázatot Nagykanizsa város önkormányzata.

Geotermikus fejlesztések bemutatása egy horvátországi projekt küldöttségének

Geotermikus fejlesztések bemutatása egy horvátországi projekt küldöttségének

Október közepén az Aquaprofit Zrt. vezetői a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben egy munkamegbeszélésen fogadták a horvátországi Varasd megye zsupánját és Mali Bukovac polgármesterét, valamint kollégáikat.