Geotermikus fejlesztések bemutatása egy horvátországi projekt küldöttségének

Október közepén az Aquaprofit Zrt. vezetői a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben egy munkamegbeszélésen fogadták a horvátországi Varasd megye zsupánját és Mali Bukovac polgármesterét, valamint kollégáikat.

A horvát küldöttség az elvi tervezési szakaszban járó Bukotermal elnevezésű projektjük kapcsán vizsgálja a geotermikus források felhasználásában rejlő lehetőségeket és aktívan keresik a régióban található turisztikai fejlesztési jógyakorlatokat.

Az Aquaprofit Zrt. kapcsolata a sárvári fürdővel már több, mint 20 évvel ezelőttre nyúlik vissza, hiszen a kezdetektől részt vettünk a kitűnő gyógyvízű fürdőlétesítmény korszerűsítésében és fejlesztésében, aminek köszönhetően mind a gyógyfürdő, mind a hozzá kapcsolódó szálloda kimagasló kihasználtságot és nyereséges működést ért el.

A horvát fél elmondta, hogy látva cégünk fürdőfejlesztési referenciát, különös tekintettel erre a sárvári projektre, hasonló nagyívű fejlesztésben gondolkodnak, mely tendereken szívesen látják majd cégünket is. Cégünk vezetői kifejezték szándékunkat a Bukotermal projektben való részvételre, mind a projekt előkészítésében, tervezésében, mind kivitelezésében.

A varasdi hírportálon jelent meg hír a találkozóról.

További hírek, aktualitások

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Múlt év végén jelent meg a TOP100 Media 100 Magyar Energia és Klíma Innováció kiadványa, amelyben 2 általunk fejlesztett innováció is helyet kapott, az Aqua Modisys mobil vízrendszer-fertőtlenítő berendezéseink és az IWAT mobil víztisztító berendezésünk.

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

2021-ben kezdődött az AQUAPROFIT SmartMic elnevezésű nemzetközi együttműködésben megvalósuló K+F projektje, amely célja egy innovatív szennyvíztisztító technológia és a hozzá kapcsolódó berendezés kifejlesztése volt.

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Nagykanizsán a Teleki utcában és a Platán soron szinte havonta történtek csőtörések. Ennek hosszú távú megoldására írt ki víziközmű-hálózat rekonstrukciós pályázatot Nagykanizsa város önkormányzata.