Három projektünk is bemutatkozott a BVMK poszterkiállításán

A Baranya Vármegyei Mérnöki Kamara szervezésében megrendezett idei poszterexpón saját poszterrel jelentünk meg Pécs belvárosában.

A kiállítás célja, hogy a mérnöki munka szépségeit közvetlenül vagy közvetetten, fotókkal, szövegekkel illusztráló plakátokkal mutassák be. 120 db, egyenként 3m széles tablón jelentek meg a Pécsen mérnöki munkát végző vállalatok mellett a mérnöki képzésben részt vevő intézmények, szakmai szervezetek.

Cégünk óriás molinóján az Ős-Dráva, az Aqua Modisys és a SmartMic projektek szerepeltek. A 3 projekt tevékenységünk egy-egy kiemelt területét mutatja be. A vízgazdálkodási programok tervezési és kivitelezési feladatainak professzionális ellátása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a K+F projektekre megvalósítására, a nemzetközi együttműködésekre is.

A megnyitón Udud Péter, vezérigazgató és Horváth Szabolcs, vállalkozási igazgató képviselte cégünket. A közös fotón Bocz Gábor BVMK elnökkel szerepelnek.

A kiállítás 2023. szeptember 28-október 12-ig látható.

 

További hírek, aktualitások

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Digitális, energetikai és klíma innovációk közöt lett díjazott az IWAT termékünk

Múlt év végén jelent meg a TOP100 Media 100 Magyar Energia és Klíma Innováció kiadványa, amelyben 2 általunk fejlesztett innováció is helyet kapott, az Aqua Modisys mobil vízrendszer-fertőtlenítő berendezéseink és az IWAT mobil víztisztító berendezésünk.

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

Lezárult a EUROSTARS SmartMic nemzetközi projektünk

2021-ben kezdődött az AQUAPROFIT SmartMic elnevezésű nemzetközi együttműködésben megvalósuló K+F projektje, amely célja egy innovatív szennyvíztisztító technológia és a hozzá kapcsolódó berendezés kifejlesztése volt.

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Százévesnél idősebb ivóvízvezeték hálózatot korszerűsítettünk Nagykanizsán

Nagykanizsán a Teleki utcában és a Platán soron szinte havonta történtek csőtörések. Ennek hosszú távú megoldására írt ki víziközmű-hálózat rekonstrukciós pályázatot Nagykanizsa város önkormányzata.